img

Благотворителен календар в подкрепа на Селскостопанска Академия

За девета поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) застава зад благотворителна кауза, посредством своя луксозен календар за предстоящата 2022-а година. В последния ден на ноември той бе представен пред отбрана публика в литературен клуб „Перото” в столицата.

Тази година каузата е посветена на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) и на идеята за устойчиво развитие, посредством подпомагането на научни разработки за запазване на българските сортове плодове и зеленчуци. Именно тази нелека задача е част от Плана за устойчивост и един от 17-те стълба за устойчивост на Обединените нации, фокусиран върху географско биоразнообразие, водещо до намаляване на въглеродния отпечатък и вредата върху природата от използването на пестициди.

Снимки от представянето на Новият благотворителен календар на Fibank за 2022 г. в подкрепа на Българската федерация по художествена гимнастика и на Селскостопанска Академия може да видите тук:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=BGRGfederation&set=a.6383432171727574

 Всички средства от продажбите на календара ще бъдат дарени на Българската федерация по художествена гимнастика и на СЕЛСКОСТОПАНСКА АКАДЕМИЯ, с цел подпомагане на тяхната дейност. Календарът е наличен във всички клонове и офиси на Fibank от 6 декември и е с цена 10 лв. Той е отпечатан на 100% рециклирана хартия без съдържание на елементарен хлор, без тежки метали и с неутрално pH в унисон с дългосрочния ангажимент на банката към обществено отговорни устойчиви практики.

Повече за събитието може да прочетете на в сайта на БГНЕС :

https://bgnes.bg/news/fibank-predstavi-novia-si-blagotvoritelen-kalendar-s-s-zlatnite-momicheta-na-b-lgaria/

Снимките от събитието принадлежат на БФХГ